De ultieme gids voor het bouwen van je eigen camper!

Praktische informatie over camperbouw voor de ervaren klusser tot iemand met twee linker handen. Overzichtelijke schematische tekeningen, product vergelijkingen en aanbevelingen op basis van onze eigen ervaring of verkregen kennis. Hier vind je de informatie die wij hebben gemist tijdens het bouwen van onze camper.

Meer weten over ons en het doel van deze website?

Lees meer...
stroomschema zonnepanelen camper chilicamper
camper elektriciteit aanleggen kabel
productvergelijkingen chilicamper
watersysteem camper waterschema chilicamper
camper inrichting
camper inrichting

Praktische informatie over camperbouw te begrijpen voor de ervaren klusser tot iemand met twee linker handen. Product vergelijkingen en aanbevelingen op basis van onze eigen ervaring of verkregen kennis. Hier vind je de informatie die wij hebben gemist tijdens het bouwen van onze camper.

Meer weten over ons en het doel van deze website?

Lees meer...
stroomschema zonnepanelen camper chilicamper
productvergelijkingen chilicamper
watersysteem camper waterschema chilicamper
frame in camper
camper inrichting
camper inrichting

In welke camperbouw fase zit jij?

Klik op een blogcategorie en bekijk onze blogs of lees onze Leeswijzer!

De meest recente blogberichten

Over ons

chili camper freek
logo chili camper transparant

Over Freek

Het technische brein achter deze website. Afgestudeerd in civiele techniek en een aantal jaar ervaring in grote civiele infra projecten in Groningen. Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met technisch lego en het bouwen van schaal modellen…
Lees meer

draaistoelen in de camper maken
chili camper sanne

De bouw van onze camper

In een jaar tijd bouwden we niet zomaar een camper, maar een echt huis op wielen. Een rollend huisje waar we op dit moment in leven, werken en mee over de wereld reizen. Het ombouwen van de brandweerwagen was een enorm, maar geweldig project… Lees meer

instagram logo transparant

Vind je het leuk om ons avontuur met onze camper te volgen?

Dat kan via onze Instagram pagina!

Volg op instagram

In het nieuws!

logo rtv drenthe

“Het is een vijftig jaar oude bus, dus daar gebeurt nog weleens wat mee. Wat technische mankementen, een draadje dat losschiet bijvoorbeeld en dat gesoldeerd moet worden.”

logo dagblad van het noorden

“Veel mensen dromen ervan, maar het doen is een ander verhaal. Sanne Brandsma en Freek van Fessem zeggen hun ‘gewone’ leven vaarwel en gaan rondreizen in een camper. Een hele coole: een oude brandweerwagen uit 1971 die ze zelf van top tot teen hebben verbouwd.”

logo in de buurt groningen

“Van het opschuren van het chassis, tot het inbouwen van alle meubels, het aanleggen van alle elektriciteit en het naaien van de magneetgordijntjes. Freek heeft geniale ideeën voor bouwprojecten in de bus en ik maak overal kunst van met mijn illustraties.”